Over ons

Uw partner in events op en om het water

The Floating Company is een creatief bureau voor events, productie en reclame op en om het water. Wij hebben kennis en meer dan 10 jaar ervaring in evenementen op en om het water. Wij helpen opdrachtgevers (zoals bureau's, merken, organisatoren en bedrijven) met het ontwikkelen van eventconcepten, productie op het water en reclamecampagnes op en om het water. Met een creatief team, en een team van fanatieke producenten is The Floating Company uitgegroeid tot het enige allround bureau op en om het water.

Onze passie

The Floating Company is een creatief evenementenbureau voor evenementen op en om het water. Evenementen die doelgroepen weet te vinden en weet te bewegen. Het resultaat is uitzonderlijke evenementen, waarbij de onvergetelijke beleving van de bezoeker en de opdrachtgever het hoogste doel zijn. Door de heritage van The Floating Company, namelijk het ontwikkelen en produceren van de publieksevenementen Cruise and Dance en Jazz at the Lake, maken wij indien mogelijk gebruik van het water. Water geeft iets extra's aan de beleving, het is een extra dimensie voor een evenement. Deze extra dimensie zorgt voor de onvergetelijke beleving. Is er geen water, dan zorgen we voor een vervanger als extra dimensie in een evenement.  

Missie
Wij dragen de meerwaarde van de onvergetelijke beleving voor de bezoeker en de opdrachtgever uit door het ontwikkelen en produceren van originele en aansprekende evenementconcepten.

Visie 
The Floating Company is de internationale trendsetter op het gebied van uitzonderlijke evenementen, en watergerelateerde evenementen in het bijzonder.

Onze passie
Water, we strijden er al eeuwen tegen. We managen het. Het is onze expertise, onze passie. Als het kwik omhoog gaat hijsen we de zeilen. Als het omlaag gaat, slijpen we de ijzers.

Jaarlijks zijn honderdduizenden Nederlanders op het water te vinden. Voor sport, werk of pure ontspanning. Onze passie voor water komt het beste tot uiting als we er een evenement op mogen organiseren. Een oranje of een roze evenement, een muziekevenement, een sportevenement, een bedrijfsevenement, of gewoon een evenement om mensen te verbinden.

The Floating Company begrijpt de passie voor water en evenementen als geen ander. Wij weten doelgroepen te vinden en te bewegen. We doen dit met creatieve, inspirerende events en live entertainment, op, in en rondom het water. 

 

 
MEER INFORMATIE
CONTACTFORMULIER

 

X
X
X
X
X
X

Wilt u
sponsoren?

KLIK HIER

Ons team

Met vele jaren ervaring, en een sterk netwerk van experts op elke benodigde discipline in de evementenbranche heeft The Floating Company alles in huis om een succesvol evenement voor u neer te zetten. Kom gerust langs om kennis te maken!

 
MEER INFORMATIE
CONTACTFORMULIER

 

X
X
X
X
X
X
X
google-site-verification: googleb001d819f3329c98.html

Wilt u
sponsoren?

KLIK HIER

Onze werkwijze

Een evenement moet een beleving zijn, een gebeurtenis die niet snel vergeten wordt. Of het nu gaat om grootschalige evenementen of recepties voor selecte gezelschappen. We bedenken de concepten en bewaken de realisatie van begin tot einde.

The Floating Company staat garant voor de totale organisatie van uw evenement. Door een aantal vooraf gedefinieerde projectfasen chronologische door te lopen is het mogelijk om tussentijds bij te sturen in het project. Bij elke stap in het proces denken wij creatief mee en onderzoeken wij actief de mogelijkheden. Met ons brede netwerk van experts in de branche garanderen we vakkennis, gedrevenheid en kwaliteit. Terwijl er voor u slechts één, duidelijk aanspreekpunt is.

 

 
CONTACTFORMULIER

Wilt u
sponsoren?

KLIK HIER
Onze passie
Onze werkwijze